Olen Miia Neuvonen, synnyin Uudellamaalla vuonna -92. Lapsuuteni ja nuoruuteni vietin kaupungin ja maaseudun idyllisessä rajamaastossa Tuusulassa. Sukujuureni tulevat vahvasti Karjalasta ja Etelä-Karjalaan myös tieni toi minut vuonna 2015.

Olen tykännyt tehdä aina käsitöitä peruskoulusta lähtien. Käsityöt oli lempiaineeni koulussa ja usein myös vapaa-aikakin kului erinäisten käsitöiden parissa. Vuonna 2019 hurahdin täysin Makramee-solmeiluun.

Tykkään sisustaa kotia Boheemityyppisesti ja Makrameesta saa loihdittua elegantteja yksityiskohtia kodin sisustukseen. Sisustuksessa yhdistelen sekä uutta että vanhaa.  Käytän sisustuksessa paljon luonnonmateriaaleja sekä viherkasveja.
Pikku hiljaa kotini pinnat alkoivat täyttymään erinäisistä Makramee töistäni, joten ajattelin, että voisin alkaa tekemään töitä myös myyntiin ja ottamaan vastaan asiakastilauksia. 

Solmuja Rakkaudesta syntyi intohimosta Makramee-solmeiluun. Solmu on ikivanha rakkauden symboli. Kun lanka/langat solmitaan yhteen muodostuu solmu.  Solmun kerrotaan symboloivan myös onnea ja on pitkän elämän vertauskuva, eli toisin sanoen solmeillut Makramee työni ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. 

Kotisivullani pääset tutustumaan Makramee-töihini. Jokainen Makramee työni on uniikki, koska ne ovat käsityötä. Myös pieniä eroja voi olla sävyjen, ilmoitettujen mittojen, luonnonkeppien ja poronsarvien osalta. Kaikki työni on "nimikoitu", ne on valmistettu kierrätyspuuvillasta ja ne on rakkaudella käsinsolmittuja.

Tervetuloa yhteiselle matkalle Solmuja Rakkaudesta.